GÖNDÖR HAJ KEZELÉSE

 Sokan nem szeretik göndörségüket, pedig egy kevés odafigyeléssel csodás frizurát tudnának varzsolni belőle, ami még a legújabb trendeknek is megfelel. Szép göndörség csak az egészséges, hidratált, rugalmas hajtól várható. Ezért nagyon fontos a megfelelő hajápoló kiválasztása, ebben természetesen szívesen segítünk. Ahhoz, hogy a tincsek egyben maradjanak fontos, hogy valami rugalmas fixálót használj.Vanak kifejezetten göndör hajhoz való fixálók, ennek hiányában inkább a gyenge fixálókat részesítsd előnyben! Szárításkor a hajszárítóra érdemes egy diffuzórt tenni, hogy ne fujja szét a tincseket és a motort kisebb fokozatra állitsad.Szárítás közben a tincseket emelgesd meg, hogy segítsed a göndörebb haj elérését.

Ha nagyon hosszú a hajad érdemes először a hajhosszát megszárítanod, majd onnan haladni a haj töve felé. Ilyenkor csökkented a hajszálak súlyát ezzel segíted, hogy a hajtövénél is göndörebb legyen a haj. 
Két hajmosás között lehetőleg ne fésüld ki, mert ilyenkor a tincseket szálakra bontja a fésű amitől kazal szerűvé válik a frizurád. Amennyiben kérdésed van szívesen segitünk, megmutatjuk hogy kezeld a hajad és szeretni fogod a hullámaidat!